Muziek

Tijdens de Voorburgse Rondgang is er tussen 12 en 16 uur is er muziek op straat! De muzikanten rouleren en staan op 4 plekken in de Huygenskwartier:

- voor Brugman Art, Herenstraat 125
- voor Huize Swaensteyn, Herenstraat 72/74
- rond de kerk, Herenstraat 77
- ter hoogte van Herenstraat 42

ANNEKE DE VRIES | Pop/Country
Anneke is 18 jaar oud en komt uit Monster. Naast het spelen van covers van artiesten zoals onder andere Richie Kotzen, Striking Matches, James bay, Nikki Yanofsky, Keith Urban heeft ze nu besloten om ook haar eigen werk te laten horen!
Met een sterk country gehalte weet ze haar pakkende teksten over te brengen op het publiek. Bijgestaan door het heerlijke spel van gitarist Febby heeft ze al op heel wat podia gestaan. Na Parkpop, Rotown, Gouda Studio’s en vele andere plekken is ze nu te bewonderen tijdens de Voorburgse Rondgang!

15_4.anneke-pers1

JERRY KOOYMAN | Akoestische Luisterliedjes
Jerry staat bekend om zijn indrukwekkende ‘fingerstyle’ techniek op de gitaar en zijn loepzuivere stem. Hij speelt eigen werk maar ook wat minder bekende covers van John Denver, Don McClean, Dave Carter en Tracy Grammer. Kortom heerlijke songs om lekker bij weg te dromen.

15_5.jerry-pers1

JESSY YASMEEN | Indiefolk
Jessy Yasmeen Lugo (1994) beter bekend als Jessy Yasmeen, is een singer-songwriter met Nederlandse en Zuid-Amerikaanse roots. In de afgelopen 3 jaar heeft Jessy op meer dan 80 podia gestaan waaronder Paradiso, Rotterdamse kost en het Paardcafe.
Vorig jaar verscheen haar eerste single ‘Alone’. Jessy Yasmeen maakt dromerige Indiefolk waarbij haar karakteristieke lage stemgeluid op de voorgrond treedt. Later dit jaar komt haar debuut-EP ‘Unchain me’ uit.

15_2.jessy-3

TIMBER | Americana
Timber, een singer-songwriter met aanstekelijke songs en rake, persoonlijke teksten.
Zijn nieuwe cd Clouds is volgens Lust for life “ideale zondagochtendmuziek”. Heaven schrijft: “Op Clouds toont Timber zich een voortreffelijke zanger en liedjesschrijver en overtuigt hij met uitstekend in het gehoor liggende melodieën, smaakvol ingevuld”. En de Popunie zegt over het liedje Stir up the fire: “Dit liedje misstaat zeker niet op NPO Radio2”.
Zijn nieuwe akoestische popliedjes met Americana-invloeden zijn te horen op verschillende plekken tijdens de Voorburgse Rondgang!

15_3.timber-pers1
Site by Alsjeblaft!