vacature stagiair

Voor 2019 zijn we op zoek naar een stagiair!

Het is mogelijk om een eigen stageproject/ onderzoek te doen, maar we zijn ook op zoek naar een ondernemende geest met inventieve ideeën voor de VOORBURGSE RONDGANG 2019.

Onze stichting heeft tot doel kleur en creativiteit in het leven van mensen te brengen. We willen zoveel mogelijk mensen – jong en oud – dagelijks in aanraking brengen met het gevoel dat schuilgaat achter kunst. De Kunstuitleen Voorburg voorziet in de behoefte van mensen om hun woon- en werkomgeving te verlevendigen. Daarmee helpen wij een omgeving te creëren die ontspanning, verbeelding, communicatie en innovatie stimuleert.

8_3.vr16-c-jeffreygrouwstra

Bij de stage werk je in de Kunstuitleen nauw samen met de directeur van de Kunstuitleen Voorburg. Je kunt zelfstandig werken en hebt een open instelling. Je bent zeer klantgericht en kunt gemakkelijk overweg met diverse vrijwillige medewerkers en klanten van de Kunstuitleen. Door je creativiteit verzin je onconventionele oplossingen voor problemen en kun je een bijzonder en stijlvol project neerzetten.

Goed om te weten:
- Je ontvangt een gratis kunstuitleen jaarabonnement.
- We zoeken een student (HBO) voor deze stage.
- We rekenen erop dat je minimaal drie dagen per week beschikbaar bent.

Heb je interesse om bij ons stage te lopen? Stuur dan een mailtje naar Lisette

Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!