Vacature 3

Ter versterking van ons vrijwilligersteam hebben wij een vacature voor een zelfstandige:

VRIJWILLIGE MEDEWERKER BOEKHOUDING

maandelijks bijwerken boekhouding

Heb je hart voor de culturele sector, maar ben je ook gek op cijfers? Bij de Kunstuitleen Voorburg zoeken we een nieuwe vrijwilliger die de boekhouding voor onze Stichting wil voeren.

Je heb contact met de penningmeester en de beheerder van de Kunstuitleen en je zorgt dat het bestuur inzicht krijgt in de cijfers. Het zal waarschijnlijk enkele uren per maand kosten. Als dank ontvang je een gratis Kunstuitleenabonnement en vanzelfsprekend word je uitgenodigd voor de jaarlijkse gezellige vrijwilligersborrel.

De werkzaamheden bestaan uit; maandelijks de aangeleverde boekingsverslagen, facturen en betalingen in het online boekhoudprogramma invoeren, voorbereiden aangifte omzetbelasting en indien mogelijk voorbereiden van de jaarstukken. Onze huidige vrijwillige medewerker heeft aangeven begin volgend jaar het stokje over te willen dragen. Zij zal ervoor zorgen dat je goed ingewerkt wordt.

Interesse?
Ben jij die integere medewerker die zorgt dat onze cijfers kloppen? Stuur een korte motivatie en CV naar Lisette tav. het bestuur van Stichting Beeldende Kunst onder vermelding van ‘boekhoudkundig medewerker’ of kom een keer langs op donderdag, vrijdag of zaterdag.

Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!