Kunst is inspiratie!

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst mensen inspireert en creativiteit losmaakt in hun dagelijks leven. Daarom helpen wij graag bedrijven en organisaties met het omtoveren van hun werkruimtes tot inspiratieplekken!

4_6.az

Voor bedrijven heeft de Kunstuitleen Voorburg een aantrekkelijk full-service concept ontwikkeld. Voor slechts €350,- per maand richten wij een complete tentoonstelling in met een aanschafwaarde van €25.000,-. Wij verzorgen de inrichting, verzekering en transport en kunnen desgewenst elke drie maanden een nieuwe expositie inrichten. Het wordt door onze klanten zeer gewaardeerd dat de expositie geheel vrijblijvend is. U betaalt slechts voor de maanden dat u kunst in huis hebt en zit dus nooit ergens aan vast.

4_3.bedrijf1

Een groot aantal gerenommeerde bedrijven ging u voor!

4_1.logos-bedrijven

Wanneer u liever zelf de kunstwerken komt uitzoeken in onze kunstuitleen en u verzorgt hierbij ook zelf de inrichting, betaalt u het basistarief. Vanaf 10 werken geldt een aantrekkelijk staffelkorting. Inbegrepen is verzekering van de kunstwerken. Indien gewenst kunnen wij de kunstwerken tegen een kleine vergoeding bij u komen bezorgen/ omruilen.

4_5.bedrijf3

Maak snel een afspraak voor een oriënterend gesprek. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Download hier onze folder (1,4 MB).Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!