Expositie druk bezocht

22-03-2018

Expositie druk bezocht

De expositie V E R S T I L D – visuele poëzie is de afgelopen weken al vaak bezocht. Gelukkig niet door honderden mensen tegelijk, want dat zou afbreuk doen aan de plek voor ruimte, stem voor stilte

VRIENDEN van de kunstuitleen krijgen bij bezoek aan de expositie een klein kunstwerkje cadeau. Terplekke vriend worden kan altijd.


VERSTILD

22-03-2018

VERSTILD

De expositie VERSTILD is ontstaan vanuit de behoefte om ruimte te geven aan stille beelden. De tijd nemen. Weg van de schreeuwerige waan van de dag.

Het resultaat is een prachtig geheel. Dromerige schilderijen, flarden, beelden van natuur, hier en daar als een fossiel gevangen in glas en een meisje, ‘my dearest’.

Een plek voor ruimte en een stem voor stilte.

Deelnemende exposanten zijn:
Marieke Peters | Nienke Steinitz | Studio Mooibos | Maron Hilverda | Karin Hoogesteger

Ervaar deze visuele poëzie van 22 februari t/m 31 maart:
Kunstuitleen Voorburg | Herenstraat 92 | 2271CK Voorburg


NIEUWE AANWINSTEN!

22-03-2018

NIEUWE AANWINSTEN!

zo uit het atelier, nieuw in onze uitleencollectie!

Wij zijn met de selectiecommissie op zoek gegaan naar nieuwe kunstwerken. Kunst die puur, vrolijk, sprankelend, rustig, lief of poëtisch is. De kunst die past in een hedendaags interieur, die je elke dag verwondert, waar je blij van wordt, die hebben wij in onze vernieuwde collectie opgenomen!


Laatste jubileumexpositie SHINE

22-03-2018

Laatste jubileumexpositie SHINE

35 jaar stralende Kunstuitleen Voorburg

Met ’SHINE’ opent de laatste expositie uit de reeks die het jubileumjaar markeert.

In 1982 opende de Kunstuitleen Voorburg haar deuren. Het fundament werd gelegd voor een succesformule. ‘Voor nog geen tien gulden per maand een kunstwerk van hoge kwaliteit aan de muur’.

De afgelopen 9 jaar stond de Kunstuitleen onder bezielende leiding van Lisette Krul. “De economische crisis heeft zijn weerslag gehad, maar het heeft onze Stichting vooral krachtiger gemaakt”, aldus Lisette. “Momenteel kun je voor €13,95 een kunstwerk lenen. Met volop keuze uit steeds weer nieuw werk. De kunst van de Kunstuitleen Voorburg is puur, sprankelend, rustig, poëtisch en helemaal van nu. En daar zijn we trots op!”

Elke maand zijn er nieuwe dingen te zien en beleven in de kunstuitleen. Zo is er de ‘kunstenaar van de maand’, pop-up’s, verkooptentoonstellingen met kunst, design en sieraden, workshops en nog veel meer.

De expositie SHINE toont heel veel moois om te geven en te krijgen: Kunst-kerstversiering, kleine betaalbare schilderijtjes, handgeweven producten, bijzondere sieraden, leuke lichtjes en natuurlijk een grote sortering van het bekende porselein van Studio Harm&Elke; klokjes, servies, vaasjes en lampen.

Op naar de volgende 35 jaar…

‘SHINE’ loopt t/m 30 december


Nieuwsbrief
Kunstuitleen Voorburg
ontvangen

* verplichte velden


Nieuwsbrief archief

Site by Alsjeblaft!